Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اینکه تجهیزات آبرسانی در روستای بهرام‌بیک شهرستان زنجان کاملاً نصب شده ولی عدم صدور مجوز برای خرید انشعاب به روستاییان سبب شده است این روستا در این روزهای گرم تابستان بدون آب شرب بماند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ، روستای بهرام‌بیک یکی از روستاهای توابع بخش قره‌پشتلو شهرستان زنجان است که حدود 5 سالی است که با مشکل نبود آب شرب مواجه است و مشخص نیست مشکلات این روستا چه زمانی به پایان خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته مشکل نبود آب در این روستا زیاد مربوط به مشکلات بی‌آبی منطقه نمی‌شود بلکه به خاطر برخی امورات اداری و عدم داشتن کروکی در این روستا، آبرسانی معطل مانده است.

در واقع تأسیسات آبرسانی در این روستا آماده است ولی به خاطر عدم خریداری انشعابات، همچنان آب شرب بلا استفاده مانده است؛ در این بین آبفا معتقد است که روستاییان اقدامی برای خرید انشعاب از سوی روستاییان اقدام نشده ولی این در حالی است که مسئولان روستا معتقد هستند که آبفا چندین سال است اجازه خرید انشعابات را نمی‌دهد.

5 سال نامه‌نگاری هنوز کارساز نبوده

مهرعلی تیموری رئیس شورای روستای بهرام‌بیک در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: پنج سال است که نامه‌نگاری‌های متعددی با دستگاه‌های مختلف انجام دادیم ولی همچنان این روستا از نعمت آب شرب محروم مانده و حتی اهالی این روستا هر 20 روز یکبار برای استحمام به شهر زنجان سفر می‌کنند.

وی گفت: چاه، خط انتقال، ایستگاه پمپاژ، مخزن و بسیاری از تجهیزات دیگر آماده است و روستاییان با کمک سپاه با هزینه‌های خود خریداری کرده‌اند ولی مجوز خرید انشعاب ، به ما داده نمی‌شود‌‌.

رئیس شورای روستای بهرام‌بیک گفت: پس از انقلاب منبع آب توسط روستاییان احداث شده بود و آب چشمه‌ها به این منبع ریخته می‌شد. اکنون آب چشمه‌ها خشک شده و 24 ساعت آب چشمه باید به داخل منبع بریزد تا هر روز صبح به میزان 30 تا 40 دقیقه آب توسط روستاییان استفاده شود.

وی گفت: اکنون با حفر چاه جدید و نوسازی تجهیزات، قرار است آب چاه به منبع بریزد و سپس با لوله کشی که به منازل انجام شده ، آب به منازل روستاییان برسد. در این بین فقط خرید انشعاب صورت بگیرد ، در عرض چند روز آب به منازل روستاییان کشیده خواهد شد.

رئیس شورای روستای بهرام‌بیک با انتقاد از عملکرد مسئولان استان گفت: این روستا بیش از 100 خانوار جمعیت دارد و نباید این روستا حدود 5 سال بی‌آب می‌ماند.

وی گفت: امروز اداره آبفا در تماس با دهیار روستا اعلام کردند که خریداری انشعاب قانونی بلامانع است. امیدواریم روند خرید انشعاب زودتر انجام شود تا مشکل آب روستا حل شود.

این روستا تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب نیست
از سوی دیگر علیرضا جزءقاسمی مدیرعامل آب و فاضلاب استان زنجان در این زمینه به خبرنگار تسنیم گفت: روستای بهرام‌بیک شهرستان زنجان تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب نیست؛ چند سال گذشته چاه، خط انتقال، شبکه توزیع، ایستگاه پمپاژ با همراهی سپاه احداث شده است.

وی خاطرنشان کرد: برای واگذاری انشعاب اعلام آمادگی کردیم اما به دلیل نقص مدرک و نداشتن کروکی ، بنیاد مسکن از هر ملک 300 هزار تومان درخواست کرده بود و به دلیل عدم واریز این مبلغ ، عملیات واگذاری انشعاب متوقف شده بود؛ با گذشت زمان و با همت بخشداری مبلغ 300 هزار تومان به 50 هزار تومان کاهش یافت و باید منتظر بمانیم تا هر ملک این هزینه را به بنیاد مسکن واریز کند.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان زنجان با تاکید بر اینکه آبفا برای واگذاری انشعاب مشکلی ندارد ، گفت: گرچه کابل چاه سرقت رفته که آن هم همزمان با واگذاری انشعاب خریداری و جایگزین می‌شود. به عبارتی دیگر به محض خرید انشعاب قانونی از سوی اهالی و طی مراحل اداری و تحت پوشش گرفتن روستا، عملیات آبرسانی به اهالی تکمیل خواهد شد.

روستا کروکی مشخصی ندارد
رضا خواجه‌ای مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان هم در این زمینه به خبرنگار تسنیم گفت: روستای بهرام بیک کروکی مشخصی نداشت و باید این روستا دارای کروکی می‌شد تا حد خانه‌های ملکی و زمین‌های روستایی مشخص شود.

وی گفت: خوشبختانه نتیجه کروکی مشخص شد و دهیار روستای بهرام‌بیک اواخر هفته گذشته این نتیجه را دریافت کرد و باید تحویل آبفا دهد. به طور کل بی‌آبی روستای بهرام‌بیک ربطی به مجموعه بنیاد مسکن ندارد.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان افزود: هزینه ملک برای کروکی به 50 هزار تومان کاهش یافت و با این وجود بنیاد مسکن قبول کرد که هزینه به صورت گروهی هم پرداخت شود. البته این هزینه‌ای که دریافت شد هزینه کارشناسی است و همین مبلغ به کارشناسان پرداخت شد.

روایت تسنیم از محرومیت‌های آب شرب استان زنجان ـ 6| تنش آبی در ‌"مسگر" خدابنده/ روستایی که آب نداردروایت تسنیم از محرومیت‌های آب شرب استان زنجان ـ 5| تانکر آب در طارم جزء جدایی‌ناپذیر جهیزیه دختران محسوب می‌شودروایت تسنیم از محرومیت‌های آب شرب استان زنجان ـ 4| آب آشامیدنی "قره‌بوطه" با 950خانوار قابل مصرف نیست + فیلمروایت تسنیم از محرومیت‌های آب شرب استان زنجان ـ 3| مردم "گاوازنگ" آب شرب ندارند/ چرا آبفا‌ از ‌خدمت‌رسانی منع شد؟ + فیلم

معلوم نیست آبرسانی معطل چیست؟
از سوی دیگر سرهنگ جلال غورقانلو مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان در گفت‌وگو با تسنیم با انتقاد از عملکرد دستگاه‌های مربوطه گفت: تمام تجهیزات آبرسانی در این روستا نصب شده و معلوم نیست عملیات آبرسانی معطل چیست.

وی گفت: مردم و اهالی روستا به شدت ناراضی این وضعیت آب شرب هستند و باید هرچه سریعتر عملیات آبرسانی در این روستا تسریع یابد. تمام تجهیزات از جمله حفر چاه و نصب ایستگاه و دیگر موارد انجام شده و فقط مراحل اداری آن باقی مانده است.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آب و هوا بحران آب آب و هوا بحران آب تسنیم از محرومیت های آب شرب استان زنجان ـ واگذاری انشعاب خرید انشعاب آب و فاضلاب بنیاد مسکن هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۴۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم تم در شهرستان جوانرود در حال اجراست.
⁦رضا داودی پیشرفت فیزیکی این پروژه را ۹۵ درصد اعلام و تصریح کرد:تاکنون کار‌های خوبی در پروژه از جمله انجام ۱۲ کیلومتر لوله گذاری با لوله ۳۱۵ پلی اتیلن، تجهیز چاه و ساخت ۲۲ باب حوضچه تا مخزن صادق آبادانجام شده
وی افزود:با بهره برداری از این پروژه از تنش آبی شهر جوانرود کاسته و چندین روستای شهرستان روانسر هم از نعمت آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره‌مند میشوند.
داودی گفت:عملیات اجرایی این پروژه از نیمه دوم سال گذشته توسط شرکت آبفا استان کرمانشاه آغاز و علی رقم وجود بارش‌ها به ویژه در ابتدای سال جاری پروژه به مراحل پایانی خود رسیده است.
وی همچنین در خصوص اقدامات انجام شده توسط آبفا در سال گذشته نیز گفت: ۳۸۸ فقره انشعاب آب شهری، ۳۶۰ فقره انشعاب آب روستایی و ۴۹۹ فقره انشعاب فاضلاب شهری واگذار شده و همچنین ۳۱۴ فقره کنتور خراب مشترکین در شهر و روستا‌های جوانرود نیز تعویض گردیده است.
مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه یادآور شد:در سال گذشته هزار و ۷۰۵متر شبکه فاضلاب و ۳۵ هزارو ۱۲۵ متر لوله گذاری در سطح شهر جوانرود و روستا‌های تابعه انجام شده است.
داودی افزود:برای اجرای شبکه فاضلاب از لوله‌های پلی اتیلن در سایز‌های ۲۰۰ و ۲۵۰ میلیمتر استفاده شده که برای متصل کردن لوله‌ها به یکدیگر در جهت هدایت مسیر فاضلاب ۲۹ باب منهول سایز ۱۰۰۰ متری نیز ساخته شده است.
وی افزود: در راستای حفظ و کنترل بهداشت آب شرب روستایی و شهری در جوانرود، سال گذشته۲۶ هزارو ۲۷۲ مورد کلرسنجی از منابع، مخازن و شبکه توزیع آب انجام و هزارو ۳۹۴مورد آزمایشات میکروبیولوژی، و ۳۶۱ مورد استانداردسازی انشعابات آب و فاضلاب هم انجام شده است.
داودی تصریح کرد: رفع حوادث و اتفاقات شبکه‌های آب و فاضلاب به تعداد هزارو ۹۲۶ مورد در سطح شهر جوانرود و شروینه، هزارو ۱۱۷ مورد رفع حوادث آب در سطح روستا‌های تحت پوشش، شست و شو و لایروبی شبکه‌های مدرن و سنتی فاضلاب به طول ۵۵ کیلومتر، و ۴۶۱ مورد احداث، لایروبی، هم سطح سازی و تعویض دریچه‌های منهول فاضلاب از دیگر اقدامات انجام شده در سال گذشته در شهرستان جوانرود می‌باشد.

وی با اشاره به شست و شو و گند زدایی ۳۳ باب مخزن و همچنین شست و شوی ۷۲ کیلومتر از شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال آب در سطح شهر‌های جوانرود، شروینه و روستا‌های تحت پوشش یادآور شد: با توجه به ضرورت شستشوی سالانه مخازن ذخیره آب شرب و شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال با هدف ارتقای کیفیت آب شرب، در زمان بندی‌های مشخص اقدامات لازم انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا استان کرمانشاه گفت:برای جلوگیری از هدر رفت آب ۸۷ هزارو ۹۳۰ متر از خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع،۴هزارو ۲۹۰فقره انشعاب کنترل گردیده و ۷۰ مورد تعمیرات دوره‌ای و اضطراری در ایستگاه‌های پمپاژ و منابع تامین آب در سطح شهرستان انجام شده است.

داودی افزود: طول خطوط انتقال آب در این شهرستان ۴۰ کیلومتر، طول شبکه توزیع آب در سطح شهرستان (جوانرود، شروینه، و روستا‌های تحت پوشش) ۲۸۸ کیلومتر، طول خطوط انتقال فاضلاب ۳/۸ کیلومتر و طول شبکه جمع آوری فاضلاب ۹۶ کیلومتر است.

گفتنی است تعداد کل مشترکین آب در شهر و روستا‌های جوانرود ۲۴هزارو ۶۷مشترک و تعداد مشترکین فاضلاب ۲۰ هزارو ۲۱۱مشترک است و همچنین ۱۰۰ درصد جمعیت شهر جوانرود تحت پوشش شبکه آب شرب و بیش از ۹۴ درصد نیز تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند.

دیگر خبرها

  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • آغاز طرح آبرسانی به روستای کم رضوان بندرلنگه
  • آغاز عملیات آبرسانی به روستای کم رضوان بندر لنگه
  • طرح ملی جهاد آبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی روستای کوچ دیگ سید در گنبد کاووس
  • نیاز ۱۰۰ میلیارد تومانی اجرای طرح‌های آبرسانی شیروان
  • جهاد آبرسانی در ۱۲۵ روستای لرستان
  • رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول
  • آبرسانی به ۷۸ هزار نفر از جمعیت روستایی لرستان
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان